Je zit weleens in een situatie of zodanig in je vel dat het moeilijk is om gebruik te maken van de vele talenten die je hebt. Soms heb je het gevoel dat er niks leuks te vinden of te doen is. Er komt weinig uit je handen en je hebt de energie niet om écht in actie te komen. 

We gaan samen met jou op zoek naar de oorzaak daarvan, maken een plan waarin je vitaliteit verbetert, je uitvindt wat je leuk vindt en wat echt belangrijk voor je is. Wij onderscheiden ons doordat wij naar je talenten en interesses kijken en ook uitzoeken in welke werkomgeving je het best tot je recht komt. Wij willen je graag helpen dit te (her)ontdekken. We gaan er samen voor dat je jouw talenten vindt en ontwikkelt. Dan gaan we je helpen om jouw toekomstdoelen (het vinden van een passende werkplek) te realiseren. 

 

Op weg naar nieuw werk

Ben je werkzoekend? Wij helpen je op allerlei manieren. Wij nemen de tijd voor je!

Altijd zoeken we samen uit hoe Vitaal je bent, waar je Affiniteit mee hebt en welke Talenten je hebt. Dat noemen wij de VAT-analyse.

Het gaat echt om jou want... Jij doet ertoe!

Samen met jou gaan we op zoek naar werk waarvoor je genoeg energie hebt, waarin je plezier hebt en dat je goed kunt. Dan heb je er lol in en ben je van waarde voor het bedrijf waarvoor je werkt.

In ons Leerwerkbedrijf kun je in de praktijk uitvinden voor welk werk je talent hebt en wat voor werk je graag wilt doen. Je kunt er ook je talenten verder ontwikkelen en werkervaring opdoen in een richting die bij je past. Je helpt jezelf daarmee en bent meteen ook betekenisvol voor de maatschappij, omdat we werken voor mensen met een kleine portemonnee en maatschappelijk nuttige klussen uitvoeren.

Bij ons hoef je niet alles zelf te doen. Zo mag je ons vertellen waar je graag zou willen werken en dan gaan wij met het bedrijf contact leggen. Ons uitgangspunt is dat de werkgever erbij gebaat is om een gemotiveerde, enthousiaste medewerker te krijgen en niet per sé iemand die goed kan solliciteren.

Heb je interesse? Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 0412-763525.

 

Zorg en Werk

Soms spelen er dingen in je leven waardoor het vinden van de juiste baan of dagbesteding niet lukt.

Heb je bijvoorbeeld psychische problemen? Of speelt er veel in je thuissituatie? En heb je hulp nodig? Onze coach Zorg & Werk kan je helpen zoeken naar de ondersteuning die bij je past.

Samen met ons en andere (zorg)organisaties maak jij een plan om weer met een goed gevoel in het leven te kunnen staan. Onze specialiteit daarbij is dat we je helpen aan en met activiteiten die voor jou zinvol en betekenisvol zijn.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 0412-763525.