Leg-up-1200x675_slim

Waarom wij er zijn

Voor ons doet iedereen er toe! Mensen zijn op zoek naar geluk in hun leven. Werk in allerlei vormen draagt bij aan dat geluksgevoel, vaak doordat je jezelf gewaardeerd en nuttig voelt. Vooral als je iets kunt doen wat je zinvol vindt en wat je graag doet.
Hoe mooi is het om een plek te vinden waarbij je je talenten optimaal kan benutten en waarin je gemotiveerd bent om het beste van jezelf te geven.

Organisaties zijn op zoek naar mensen die meewerken aan het realiseren van hun doelen en resultaten en zich thuis voelen in hun werkomgeving, zodat ze bijdragen aan hun succes.

Wij geloven dan ook dat mensen écht succesvol zijn als ze met plezier werken en betekenisvol kunnen zijn en dat organisaties daarmee het beste af zijn. 

Hoe wij het aanpakken

 

“Op een creatieve manier en onorthodox helpen wij mensen weer in zichzelf te geloven en een constructieve oplossing te vinden die werkt.

 

  • Daarvoor onderzoeken we Vitaliteit, Affiniteit en Talent en nemen dat als uitgangspunt
  • Wij helpen mensen aan een (werkervarings)plek, stage of baan die echt bij hen past
  • We bieden werkgevers alleen mensen aan die met plezier bijdragen aan het succes van hun organisatie en die qua persoonlijkheid passen binnen de organisatie.
  • Omdat iedereen ertoe doet krijgt iedereen de aandacht die hij/zij nodig heeft
  • Omdat iedereen anders is, volgt iedereen zijn/haar eigen weg en ondersteunen we hem/haar bij het vinden en houden van de juiste koers
  • Daar waar anderen stoppen, vinden wij creatieve en vooral constructieve oplossingen en gaan wij verder totdat iemand is waar hij/zij wezen wil!